1. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές γίνονται με Courier (Γενική Ταχυδρομική)
Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Η χρέωση αντικαταβολής είναι 2,50 ευρώ.
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Εάν βρίσκεστε:

  • Εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
  • Σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες.

– Αποστολές και παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται το Σάββατο (παραδόσεις μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς και έχοντας μια επιπρόσθετη επιβάρυνση της τάξης των 3€).
– Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

* Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Παρασκευή παραδίδονται από Δευτέρα.
* Στην περίπτωση εθνικών αργιών, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση των παραγγελιών.

2. ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε το δέμα σας. Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
Στην περίπτωση αλλαγής μας στέλνετε πίσω το δέμα, τα έξοδα αποστολής χρεώνονται σε εσάς σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας courier που θα επιλέξετε, ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Επιπλέον, κάθε χρήστης που έχει πραγματοποιήσει αγορά από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, χωρίς να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους υπαναχωρεί.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης – επιστροφής χρημάτων επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής του δέματος.
Για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, θα χρειαστεί να μας καλέσετε στο τηλ 6977009478 ή να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο sales@anakir.gr, και να μας ενημερώστε για την τράπεζα, το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος, ενώ θα επιβαρυνθείτε με τυχόν τραπεζικά έξοδα.
Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου εμάς.
Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode).
Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

3. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Το ANAKIR.GR διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους των συναλλαγών, αφού υπάρξει πρότερη ενημέρωση και θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεως τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλειψη ασκήσεως οποιουδήποτε δικαιώματος του ANAKIR.GR δεν δύναται να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτό.
Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να διαπιστώσουμε αν πάραυτα θέλετε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. Το ANAKIR.GR δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής του υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

anakir_logo_64

ANAKIR.GR

Η παρούσα ιστοσελίδα www.anakir.gr αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της Αναστασίας Κυριαζή του Οδυσσέα
(Α.Φ.Μ.: 129579339, Δ.Ο.Υ.: Γ’ Πατρών).
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται Εφέσου 5, ΤΚ: 26226 Πάτρα
Τηλ: (+30) 697 7009478, e-mail: info@anakir.gr